Afirmatii pozitive pentru fiecare seara – Exercitiu EFT de iertare si recunostinta

Afirmatii pozitive pentru fiecare seara – Exercitiu EFT de iertare si recunostinta

Afirmatii pozitive pentru fiecare seara – Exercitiu EFT de iertare si recunostinta

EFT (Tehnica de Eliberare Emoțională) este un instrument magnific prin care activăm, prin atingerea capetelor de meridian energetic, potențialul infinit al corpului, sistemul nervos parasimaptic și prin acesta – autovindecarea la nivel emoțional, fizic și mental.

Acest exercițiu simplu ne ajută să încheiem ziua cu ajutorul unor afirmații de frecvență înaltă și cu ajutorul intenției. De asemenea, lucrăm pe recunoștință și iertare. Prin tapare, se activează sistemul nervos parasimpatic, intrăm într-o stare de relaxare și nonrezistență astfel încât corpul să se poată autovindeca și să elimine blocajele mentale și emoționale.

Acest exercițiu este util pentru a pune ordine în gânduri și pentru a manifesta recunoștință și iertare pentru evenimentele și oamenii pe care i-am întâlnit peste zi. Ca orice altă metodă, vă recomand să o folosiți zilnic, măcar 29 de zile. După ce veți vedea minunatele rezultate, sunt convins că va deveni un ritual prin care încheiați magnific o zi. Așa să fie! 

Pentru a urmări tot exercițiul este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută și spor întru zile magnifice!

Comments

comments

razvandanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!