A sosit momentul

A sosit momentul să ieșiți din acele situații nesănătoase în care vă aflați. Renunțați la amânare și faceți ceva concret. Situații nesănătoase pot fi relații toxice, dependențe, obiceiuri alimentare sau orice altă situație care vă scoate din starea de liniște și pace interioară și dă naștere anxietății în interiorul vostru.
Credeți că nu aveți putere? Din contră! Aveți mai multă putere decât vă puteți imagina – sunteți nelimitați cu adevărat. Ce vă lipsește? Voința, intenția, fermitatea și chiar credința că se poate sau că meritați să trăiți o altfel de viață.
Eliberați-vă de frică. Nu există un medicament minune pentru asta cu excepția iubirii de Sine – izvorul din care iau naștere toate minunile lumii. În loc să căutați vinovați, întrebați-vă: ce am eu de învățat din aceasta experiență? Trimiteți iertare, binecuvântare și iubire. Eliberați-va și Trăiți!

 

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!