Prima lună a anului este întotdeauna foarte importantă, deoarece face trecerea de la vechi la nou. Totuși, ianuarie 2017 este și mai importantă: anul este de vibrație 1, ianuarie este prima lună a anului și dacă mai adăugăm și zilele de 1 și 11 ianuarie nu mai vedem altceva decât 1. Cifra 1, ca număr angelic reprezintă garanția faptului că gândurile noastre se materializează, așa că e indicat să avem gânduri creatoare, înalte și nu unele joase.   

Întreaga lună ianuarie este de manifestare a gândurilor, însă zilele de 1 ianuarie și 11 ianuarie sunt unele foarte puternice din punct de vedere energetic, așa că mare atenție la ce gândiți pentru că devine realitate mult mai ușor.

Vă invit în continuare să primiți cu inimă deschisă mesajele de la Îngeri pentru prima lună a anului. În acest articol vorbim despre ceva general, urmând ca în următorul articol să discutăm despre fiecare zodie în parte. Nu uitați că aveți liber arbitru și că puteți alege și alte lucruri, alte linii de destin pe care să vă manifestați în anul unui nou început. Așa să fie!

02.jpg

Luna se caracterizează prin nevoia de a sta puțin singuri, de a fi noi cu noi pentru a ne aduna și pentru a ne putea seta corect intențiile pentru noul an. Doar noi știm ce e mai bine pentru noi și cu siguranță doar meditând, stând cu noi, observându-ne putem afla concret care sunt lucrurile pe care le dorim să le facem în această lună. Energia generală aduce multă emoție, multă implicare și trăiri foarte intense, așa că nu vă fie frică.

Ultima lună a lui 2016 a fost foarte agitată și toate aceste lucruri sunt normale, pentru că sunt sărbătorile, e mereu nevoie de noi, stăm cu cei dragi. Acum, pentru primele zile măcar (prima săptămână) putem sta puțin mai retrași. Așa cum spuneam, să ne facem ordine în gânduri.

Suntem puternic îndemnați să ne ascultăm inima, intuiția. Cu privire la cât timp să fugim puțin de lume sau cum anume să ne așezăm planurile și gândurile pentru a începe cu dreptul noul an. Prin intermediul meditației puteți obține foarte multe răspunsuri care să vă fie ghid în 2017. Unele pot părea complet lipsite de sens. Nu le aruncați în negura iertării. Tot ceea ce vine din interior este foarte important.

Ați avut mult grijă de alții în ultima lună a anului și de voi ați uitat, așa că vi se spune să aveți grijă de voi, să fiți atenți la nevoile voastre, la ceea ce vă cere sufletul. Și cum altfel, dacă nu în liniște, puteți afla toate aceste lucruri?

Setați-vă dorințe, căutați să faceți ceea ce vă place, să vă urmați visurile și nu mai amânați. Niciodată nu este o perioadă mai bună ca ACUM pentru a face ceva concret pentru a ne fi mai bine.

03.jpg

Vindecați trecutul, mai ales cel relațional. Vă invit să folosiți formula: IARTĂ-MĂ! TE IERT! TE IUBESC! MULȚUMESC! pentru fiecare persoană cu care în 2016 lucrurile nu au mers așa cum ați dorit voi, cum ați „visat.” Eliminând resentimentele, vă veți elibera pe voi și pe ceilalți și prin urmare veți putea crea cu adevărat lucruri noi.

Mesajul central este LASĂ TRECUTUL ÎN URMĂ. Vă invit să citiți articolul legat de anul 2017 în general pentru a înțelege de ce este atât de important să încheiați toate socotelile cu 2016. Trecutul nu vă mai poate aduce nimic bun. Este nevoie să iertați, să luați lecțiile și să mergeți mai departe. Este ușor? NU! Însă atunci când îți dorești cu adevărat, nimic nu poate fi atât de greu. Tu îți dorești? Atunci, la treabă. Lasă amânările, lasă căutarea de vinovați. Ceea ce contează este să te detașezi, să mergi înainte fără teamă, cu inima ușoară. Resentimentele, frica, frustrarea, ura și toate aceste sentimente negative sunt adevăratul cancer al sufletului.

Este nevoie de moarte pentru a renaște. Este nevoie să spui STOP acolo unde nu se mai poate, unde nu se mai schimba nimic. Este nevoie să ÎNCETEZI să mai bagi în uși ferecate sau să aștepți trenul într-o gară cu linie moartă. Este pentru binele tău. Va durea o perioadă, e firesc, însă ceea ce urmează va fi meritat acea „durere” egotică. Este timpul să mergi mai departe. Ai o nouă viață, o șansă la un nou început în ianuarie, în 2017. Ce faci cu ea? O refuzi?

Dacă ai nevoie de un duș rece, eu ți-l ofer. Te ajut să te trezești prin ceea ce îți spun. Însă mai departe, alegerea e a ta. Da, există oameni cărora le este bine să le fie rău – așa primesc atenție, așa au mereu o scuză pentru lipsa de interes față de propria viață. Vreau să cred că tu cel care citești acum aceste mesaje, nu le citești întâmplător.

Nu mai amâna! Este un alt mesaj important al lunii. Așa cum am mai spus, ACUM e cel mai bun moment pentru o decizie. Ok, dacă nu ai mai făcut asta până acum, nu e nimic, nu te speria, tu poate ai nevoie de mai mult timp, de ordinul zilelor. Însă chiar și tu vei ajunge la o soluție. Mai mult de atât, deja tu știi care este răspunsul pentru situația ta. Însă probabil din diverse motive nu îl accepți. Motivele pot fi multe: statutul de victimă, ego-ul puternic, frica de necunoscut și așa mai departe.

Dacă vrei să îți fie mai bine, fă o schimbare. Dacă nu faci o schimbare și îți este rău, înseamnă că ai făcut deja o alegere. Nu poți singur, ia legătura cu un specialist. El este mereu acolo dornic să te ghideze. Însă tot tu faci alegerile, nu uita asta.

Puterea ta este practic puterea pe care o ai întreg anul 2017, adică drumuri deschise spre orice nouă aventură. Tot ce ai nevoie să faci este să ai încredere în tine. Îți redau un scurt fragment din mesajul anului 2017 venit de la Îngeri:

Aveți încredere în puterea care se află în interiorul vostru. Nu vă spunem că drumul pe care începeți este unul ușor sau că el nu va avea și provocări, însă vă putem spune că suntem alături de voi la fiecare pas atunci când ne chemați. Doriți să vă găsiți scopul vieții și oricât de incredibil poate părea, oricât de nesemnificativ, aveți încredere și mergeți înainte fără teamă.”  Nu îți spun că e ușor, însă îți spun că există potenţial uriaș, infinit. Că toate ființele de lumină sunt alături de tine. Ele doar așteaptă să te decizi. TIC-TAC

04.jpg

Cei din jur se comportă exact așa cum e interiorul tău. Cu toate astea, atunci când te regăsești, când începi să cauți drumul pe care să mergi, totul în jur se schimbă. Toți sunt dornici să te ajute. Totul se deschide în calea ta. De ce? Foarte simplu: ai schimbat perspectiva TA asupra propriei vieți.

Dacă doar amâni, acest lucru nu are cum să se întâmple, evident. De asta tema centrală a lunii este: caută – caută-te. De aceea primim mesajul: retrage-te puțin din vâltoarea exteriorului și află care e locul tău în viața ta.

Da, tu poți. Da, ești suficient de bun. Renunță la toate acele programe autoblocante care te va îndemna să te reduci la tăcere. Dă pe minim vocea ego-ului prin acțiune. Tot în ghidarea pe anul 2017 am vorbit pe larg despre ego și despre cum el spune că nu poți, că nu ești cu nimic mai special decât altul care nu a putut. Însă nu e așa, garantat. Regăseşte încrederea în tine. Dacă nu ai, lucrează cu afirmația: eu sunt dintotdeauna încredere în mine.

Deschide-te pentru a primi toate binecuvântările lui Dumnezeu. Nu sta ascuns sub pat, însă dorindu-ți un miracol. Nu așa funcționează universul. Îți mai ofer un scurt fragment din mesajul lui 2017 despre ego:

 „Ego-ul vrea doar să ne ferească de lucruri ce ne-ar putea face să suferim (vezi exemplu: nu pune mâna pe soba încinsă). Cu cât este mai mare țelul, cu atât ego-ul este mai puternic.

Inspirați și expirați. Nu îl lăsați să vă bage sub papuc. Este normal să se opună, după ce chiar voi atâta timp ați pus dorințele voastre pe pauză, pentru că…diferite motive. „Ce-ți veni chiar acum să te dai cocoș și să îți urmezi visurile. Ia taci cum ai tăcut și până acum, oricum n-ai să reușești, că dacă era să o faci, o făceai de la început” spune ego-ul răstindu-se ușor la tine care devii din ce în ce mai mic. STOP! Asta e soluția. Eu sunt șeful, iar eu vreau să fac asta. Am înțeles că de fiecare dată când corpul meu are o reacție de respingere, deși ceea ce eu îmi doresc este evident benefic, este ceva ce obligatoriu merită experimentat. Așa să fie și în viața voastră.”

Pentru că am făcut foarte mult referire la articolul anului 2017 și pentru că energia lui ianuarie ne îndeamnă să ne acordăm la energia lui 2017, aveți aici link-ul spre întreg articolul. Vă recomand să îl citiți și să meditați la el. Să vă fie de folos. În curând veți găsi aici pe blog și articolul pentru fiecare zodie, ghidarea pentru ianuarie 2017.

Mai jos aveți lista completă cu horoscopul anului 2017 și bonus, cel al lunii ianuarie 2017. În curând mult mai multe detalii despre anul 2017. Pentru a asculta horoscopul este suficient doar să dați click pe zodia voastră sau pe video-ul de sub zodie. 

BERBEC

TAUR

GEMENI

RAC

LEU

FECIOARĂ

BALANȚĂ

SCORPION

SĂGETĂTOR

CAPRICORN

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *