9 noiembrie: Marte în Vărsător

9 noiembrie: Marte în Vărsător

La ora 7:51, Marte – principiul războinicului, vulcanicului, pasionalului, celui care trăiește clipă și momente, ajunge în semnul de aer guvernat de Uranus, și anume Vărsător. Apă cu foc, nu sună rău dacă suntem capabili să controlăm energia emisă. Deci, vă invit să fiți responsabili în următoarea perioadă, ca în orice altă zi, însă poate există tendința să ne pierdem foarte repede controlul, să aruncăm vorbele la întâmplare sau chiar, acolo unde e cazul să avem idei (pe care avem curaj! să le verbalizăm) geniale, inovatoare, care să ne aducă recunoaștere și respect.

Marte se simte extraordinar de bine în Vărsător, primește exact energia pe care o caută. Imaginați-vă o fire plină de pasiune, care mereu caută, mereu vrea ceva nou (Marte), care ajunge într-un parc de distracții în care are acces la tot ce își poate închipui, pe care le poate lua în ce ordine vrea și poate sta atât cât are chef (până se plictisește). Așa poate fi descrisă plastic relația Marte – Vărsător.

Ascendentul momentului este Scorpion, acolo unde avem o conjuncție Soare-Lilith-Mercur. Această perioadă mai poate fi abordată și sub această formă: foarte multă cenzură a existat și acum (principiul oalei sub presiune) ajungem să refulăm; să scoatem afară tot ce nu ne convine, nu ne place, nu mai acceptăm. Practic, nu mai vrem să așezăm preșul peste probleme, peste sentimente și supărări, ci punem cărțile pe masă.

Unii pot înțelege acest fapt ca un moment nepotrivit, însă așa se întâmplă atunci când amânăm și amânăm. Niciodată în afară de ACUM nu e un moment mai potrivit pentru a face ceva, a rezolva sau vindeca o problemă. Pot exista confruntări, pot exista schimburi de replici foarte acide, dureroase. Așa că din nou, gândiți de două ori înainte de a spune ceva, deși pot înțelege că uneori ne ia valul.

Discutam despre aer și foc, ceva ce se află într-o relație de simbioză (chiar dacă nu totală). Așa că echilibru, nu vă grăbiți să trageți concluzii și nici să acționați. Impulsul poate fi puternic și poate fi ceva radical nou pentru voi. În schimb, până să luați o decizie, respirați cât mai mult. Nu vă pierdeți capul și nu încercați să rezolvați cinci probleme odată, mai ales dacă sunt foarte grave sau foarte dureroase. Răbdare! Nu e o caracteristică a perioadei, însă nu uitați că VOI CREAȚI REALITATEA VOASTRĂ, iar aceasta este doar o LINIE DE DESTINE pe care puteți alege sau nu să vă manifestați. Nimeni în afară de voi nu are control asupra voastră, cum nimeni nu e responsabil de faptele voastre. Așa că nu vă discuplați dând vina pe Marte, ci mai degrabă gândiți-vă la voi ca fiind în centrul vieții.

Deci, recomandarea este să abordați diverse subiecte care dor, poate într-un mod nou. De exemplu: o stare precară de sănătate nu s-a îmbunătățit de la medicație (să zicem), puteți recurge și la ceva natural, alternativ în paralel. Ceva care să fie nou, să vă facă să înțelegeți că există numeroase alte uși pe care le puteți deschide dacă veți bate.

Aveți curaj să spuneți ce vă doare, ce nu vă place, însă cu atenție la ton, la vocabular. Puteți rezolva multe lucruri dacă vorbiți frumos, iar asta nu înseamnă că sunteți mai slabi sau mai puțin încrezători în voi. Din contră, recunoașteți supremația adevărului interior și vă comportați ca atare.

Comments

comments

razvandanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!