7 LUCRURI DE ȚINUT ÎN SECRET

Iată câteva lucruri pe care a fi bine să le evităm când vine vorba de cei din jur:

  1. Primul lucru care trebuie să fie păstrat în secret, spun înțelepții, sunt planurile din viitorul îndelungat. Păstrați tăcerea, până când se realizează acest plan. Multe dintre ideile noastre pot să nu fie perfecte și să aibă unele lacune sau puncte slabe, așa că deseori o influență externă le poate ușor distruge.

IMG_1316

  1. Al doilea lucru care este recomandat de înțelepți, nu povesti despre lucrurile de binefacere. Binefacerea în zilele noastre este un lucru rar. Nu vă lăudați cu ea. Mândria aici nu își are locul.

  1. Al treilea lucru care ni se recomandă este austeritatea. Nu spune la stânga și la dreapta despre modul tău de mâncare, somn, act sexual și așa mai departe.

 

  1. În al patrulea rând, ceea despre ce ar trebui să taci este vorba despre curajul tău și eroism. Cineva trece peste momente grele în interiorul său, cineva în exteriorul său. Cineva devine popular și primește recunoștință și medalii, dar cineva poate a avut curaj care nu l-a afișat în ochii lumii.

 

  1. În al cincilea rând, ar trebui să taci despre cunoașterea spirituală și nu contează la ce nivel. Prima greșeală a cunoscătorului de adevăr, este dorința de a se împărtăși cu lucruri sufletești prea înalte. În loc să povestești, pur și simplu încearcă să aduci bunătate oamenilor.

 

  1. Al șaselea lucru despre care ar trebui să taci sunt discuțiile despre conflicte personale, situații familiare etc. Familia va fi mai puternică, dacă despre problemele ei, vei ști doar tu.

 

  1. Al șaptelea lucru despre care trebuie să taci, sunt discuții negative despre alții, de tipul că cineva a venit cu pantofii murdari, sau alte bârfe.

 

 Sursa: eustiu.com

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!