01

Să avem credință! Și mai multă credință. Acesta este principalul mesaj pe care Îngerii ni-l transmit în această săptămână. Să mergem dincolo de zona raţională și să ne dorim mai mult. Să ne comportăm (în simțire) ca și cum deja avem acest lucru. Să lăsăm binecuvântările și miracolele să vină în viața noastră.

 

Pentru că suntem deschiși, pentru că acceptăm bine, frumosul, schimbarea să vină în viața noastră, tot ceea ce este în jur se va îmbogăți, din toate punctele de vedere. Este o perioadă nemaipomenită pentru a petrece timpul cu cei mici, cu cei mari de ce nu. Este practic senzația de împlinire care vine în fiecare moment în care privești înspre ceea ce ai creat, prin putere Divină.

Este doza de liniște și echilibru pe care mulți dintre noi o căutau, o doreau și la care sperau. Prea multă energie într-o singură parte (material, mental etc) creează un dezechilibru pe care doar IUBIREA îl poate restabili. Creativitate. De asta ducem unii lipsa. Ne facem treburile după anumite ritualuri și niciodată nu aducem ceva nou, care să ne motiveze pentru a face lucrurile cu și mai multă bucurie. O floare, o poza nouă, o cană cu apă de altă culoare. Orice practic ne poate alunga monotonia. Acolo unde „nu se poate” aduce nimic nou – să lăsăm lucrurile așa cum sunt, dar când ne permite timpul să facem ceva nou, ceva care ne pasionează. Nu există „nu pot”, numai „nu vreau.”

Vă doresc o zi minunată! Nu uitați că viața vă iubește. Așa este și așa să fie.

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

Comments

comments