În data de 30 august vă invit să ne concentrăm puțin pe comunicare mai mult decât în general. Mă refer la modul în care transmitem informația, ce transmitem și mai ales ce se află în spatele a ceea ce emitem. Să reținem faptul că tot ce oferim revine la noi cu o putere mult mai mare.

Pentru cei pasionați de meditații, Reiki sau altă formă de meditații pot lucra pe chakra gâtului – centrul comunicării. În același timp cu toții putem lucra pe afirmația: Eu sunt dintotdeauna comunicare eficientă.

Ceea ce blochează cel mai puternic acest centru energetic este minciuna. De fiecare dată când vă mințiți pe voi sau pe cei din jur, când purtați diverse măști nu faceți altceva decât să vă „agresați” chakra gâtului. Deschideți-vă și comunicați clar cu cei cu care aveți ceva de vorbit, însă nu uitați că tonul face muzica. Așa că, vorbiți pe un ton adecvat și nu pierdeți din vedere informația că tot ce oferim se întoarce.

Apelați la comunicare non-violentă și totul se poate armoniza în relațiile voastre de orice natură. Vă invit de asemenea să aveți o relație mai apropiată cu voi și să evitați compromisurile – pentru că acestea vă obligă să purtați o mască, iar mai devreme sau mai târziu veți ajunge la suferință. Meditați la asta!

Este de asemenea o zi în care avem nevoie să ne simțim (sau să lucrăm mai mult cu sentimentul) în siguranță. Afirmația utilă în acest sens este: Eu sunt dintotdeauna în siguranță.

Aici intervine o idee foarte interesantă: relația victimă – salvator. Pentru că nu vă simțiți suficient de buni, de înțelepți, de…adăugați voi, aveți tendința să faceți fel și fel de alegeri pentru a-i face pe cei din jur (la nivel inconștient) să vă aplaude, să vă mulțumească. Așa deveniți un salvator. Iar un salvator, mai devreme sau mai târziu, ajunge o victimă.

Ieșiți din această stare și permiteți-le oamenilor din viața voastră să experimenteze, să greșească pentru că doar așa pot învăța (dacă vor să o facă). Nu mai luați pe umerii voștri sarcinile și problemele întregii omeniri. Prețuiți-vă. Eu sunt dintotdeauna iubire de Sine!

Ca o concluzie majoră a acestei zile vă spun doar atât: legea atracției. Ce oferi, primești. Ce gândești, atragi. Ce ești, manifești. Oferiți, gândiți și fiți doar ceea ce cu adevărat doriți să revină la voi. Așa să fie!

Rețineți: IUBIREA VINDECĂ FRICA

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments