Astăzi este ultima zi în care mai suntem influențați de careul format între Marte și Jupiter, dar și sextilul dintre Mercur și Nepun. Primul, ne-a atenționat legat de orice excese, ne-a cerut să fim mai precauți și să nu exagerăm, deoarece nu este prielnică perioada. Cel din urmă, venea parcă să mai îndulcească atmosfera poate ușor tensionată sau melancolică și ne încarca bateriile astfel încât să facem fața fenomenului de Lună Nouă care ne găsea secătuiți de puteri.

Sursa: google.com
Sursa: google.com

Începând de astăzi și până în 24 aprilie, Venus, situat în Gemeni (Trigonocrație) este în sextil cu Jupiter în Leu (Trigonocrație). Despre caracteristicile lui Venus în Gemeni am discutat și ieri, dar nu strică și alte amănunte în plus. Spuneam că atunci când Venus este în Gemeni suntem predispuși să înșelăm sau să fim duplicitari.
Nu putem ignora totuși abilitatea poetică, atracția pentru dans și de ce nu dependența de iubire. Cel mai important atuu oferit de poziția lui Venus este puterea de adaptabilitate oricărei situații, și avem mare nevoie de această aptitudine în perioada pe care o traversăm.

Poziția lui Jupiter în Leu este sinonimă cu afectivitatea puternică, cu o căsătorie fericită, dar și numeroase avantaje pe care le avem de pe urma partenerului.

Combinând aceste caracteristici într-un sextil, înțelegem că vom trece anumite teste, poate chiar cele despre care vorbeam ieri (teste pe care trebuie să le dăm în fața Taurului). Există contextul ca cineva să ne facă ochi dulci, dar alegem să nu dăm pasărea din mână pe cea din gard. Poate unul din motive este siguranța financiară pe care o resimțim.

Opoziția formată între Venus – Saturn (în Săgetător) nu aș ignora-o, deși influența ei nu este extrem de mare (orb de 6 grade și 10 minute) pentru că ea îmi pare ghidușul care se preface inofensiv, dar când are ocazia te lovește. Energia este sub limite, asta o știm și din prezenței Lunii Noi în Berbec, dar în cursul zilei de 21 aprilie lucrurile pot să scape puțin de sub control, deoarece această opoziție tinde să ne consume absolut toate resursele.. Este de preferat să evitați discuțiile în contradictoriu cu femeile, dar și cu persoanele mai în vârstă.

astrocercetaș

Comments

comments