Vă invit zilnic să faceți lucrurile diferit, să nu se instaleze monotonia în viața voastră. Începeți de la cele mai mici lucruri: locul în care vă beți cafeaua, mâna cu care vă spălați pe dinți, locul la masă și așa mai departe. În mod normal, începeam articolul cu afirmația zilei, însă tocmai pentru că magnificul nostru creier are nevoie zilnic de ceva nou, voi inversa totul și voi începe cu VERSETUL ZILEI Matei 5:16 – „Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri.”           

            Magnific! Pornim în a primi aceste mesaje cu Lumină Divină, așa că vă invit să respirați, inspir (1-2-3-4 timpi), ținem aerul (5-6-7-8 timpi) expirăm aerul (9-10-11-12 timpi) și mai ținem patru timpi aerul. Repetați de câte ori simțiți că e nevoie. Scopul este să ne liniștim. Lăsăm emoțiile să se așeze și ne deschidem ușor mintea și sufletul pentru a primi aceste mesaje.

Ziua de 2 noiembrie este despre adevăr și despre integritate. Cine suntem, de ce suntem așa cum suntem, de ce e viața noastră așa? Cum ne-am dori să fie ea? Este o nouă invitație la a renunța la mască. O invitație la AUTENTICITATE. La a fi onești și sinceri în primul rând cu NOI, apoi cu cei din jurul nostru. Iată că, acum stând și gândindu-mă, exercițiul de respirație (calmare emoțională) nu a fost deloc întâmplător. Nu putem fi onești cu noi în tumultul de evenimente, în mijlocul acțiunii. Nu uitați: EMOȚIILE SUNT ENERGIE ÎN MIȘCARE.

Așa că, odată ce ne-am liniștit, putem începe să ne punem aceste întrebări care abolesc IGNORANȚA. Atunci când ți-ai pus o astfel de întrebare, în creier se dă alarma. Te-ai oprit din a te mai gândi ce face colegul, cu ce plătești gazul sau cât de tare te doare piciorul și ai adus în atenție un subiect abstract: cine sunt eu și de ce am venit aici?

Răspunsul se vor găsi mereu și de cele mai multe ori cei care își pun astfel de întrebări ajung la niște concluzii care îi ajută să își schimbe total percepția și implicit viața. Dar oare, câţi își pun astfel de întrebări?! Prea puțini, din păcate. Și totuși, toată lumea vrea să fie fericită. Nu e paradoxal? Ne dorim fericirea, dar gândim la fel ca întotdeauna. E un circuit care undeva are o breșă. Așa că fiți onești cu voi. Pentru mine acest subiect e clasic, e la ordinea zilei. Însă pentru TINE cel care acum citește poate fi o idee interesantă. Nu TREBUIE să fii așa cum spune X sau Y. Ci cum gândești tu că e mai bine pentru tine. Și nu uita, schimbarea apare atunci când GÂNDIM superior felului în care ne SIMȚIM.

În continuare, te invit să ai ÎNCREDERE în tine, în răspunsurile care vin. Atunci când renunți la MASCĂ, e posibil să te sperii puțin. Nu vei mai găsi omul puternic, bogat, bun tată, bună mamă, ci un om vulnerabil, sensibil, care poate are de toate și nu e fericit. De ce e așa? Poate pentru că ai fugit mereu să aduni temându-te că vei sărăci? Sau ai oferit altora, doar că poate, poate cineva te iubește și pe tine? Nu asta e calea.

Care e calea? Simt că te întrebi…E cea care izvorăște din întrebarea: CE VREAU EU DE FAPT DE LA VIAȚA MEA? Apoi…CE MĂ REȚINE? Taie din rădăcină, cu putere, cu gândul și cu trupul tot ce te ține ancorat într-o realitate ce nu te face fericit.

Afirmația zilei este: SUNT ÎN CENTRUL PĂCII – Este bine pentru mine să privesc înăuntrul meu. (NOTĂ: afirmația este extrasă înainte de a redacta articolul și nu aflu despre ce e vorba decât la momentul în care scriu. Mă bucură faptul că rezonează perfect cu mesajul zilei) De fiecare dată când mă cercetez mai în profunzime, descopăr în mine comori nemaipomenit de minunate.

Pentu mesaje personalizate, astrograme, terapie ReiKi sau EFT mă puteți contacta la razvandanc@gmail.com

Mesajele de la Îngeri pentru întreaga săptămână:

Comments

comments