După cum spune și titlul, cuvântul care ar trebui să reprezinte ziua de 19 aprilie este: cumpătare. Ne aflăm în faza de Lună Nouă și avem într-adevăr ințiative și dorințe puternice. Cu toate acestea nu este recomandat să ne aruncăm cu capul înainte și să acceptăm orice compromis, deoarece este posibil să îl regretăm mai târziu.

Trebuie privit totul cu multă seriozitate. Este momentul să facem un singur pas înapoi pentru a privi situația în ansamblu. Dacă totul pare în regulă, putem trece la fapte. În caz contrar, pierderile financiare cauzate de lipsa de realism vor fi mai presus decât câștigurile. Luna Nouă aduce într-adevăr dorință de schimbare și toate premisele unui nou început, dar fiecare lucru nou trebuie mai întâi testat de zeci de ori și abia mai apoi pus în aplicare.

Sursa: themoderndayspartan.com
Sursa: themoderndayspartan.com

Sextilul format între Mercur (în Taur) și Neptun (în Pești – domiciliu) aduce numai lucruri bune: amabilitate, succes în dragoste (deși poate fi un sentiment trecător), bunăstare și atracție pentru plăceri.

Pe de altă parte, careul Venus (în Gemeni) Neptun (în Pești – domiciliu) poate fi răspunsul pentru sentimentele trecătoare: Venus în Gemeni este în mare măsură sinonim cu infidelitatea. Cu un Neptun în Pești atras de plăceri (în cazul nostru carnale), aspectul nu poate fi decât evident. Iar atunci când pierderea dezechilibrează planul afectiv, totul pare să o ia la vale, iar problemele se țin lanț.

În ultimă instanță, careul Marte (în Taur – exil) Jupiter (în Leu) întregește tabloul zilei. Discutăm despre curaj, iubire, agresivitate în sentimente, cu un Marte slabit și într-o poziție neplăcută, lângă ambiție, inteligență, bunătate și dorință de putere și dominare, iar asta ne duce cu gândul spre oboseală, pierderi prin speculații și tendința de exagerare sau din cauza modului agresiv de a ne exprima. Pe lângă toate acestea, mai putem avea și necazuri cu vocea.

Așadar, concluzia este evidentă: fără cumpătare, alunecăm ușor pe un făgaș al extremelor, făgaș care cu siguranță ne este necunoscut.

astrocercetaș

Comments

comments